Sociální sítě
Nahoru

V Singapuru byl otevřen Aston Martin Club, vůbec první na světě

Aston Martin expanduje! V Praze sbírá úspěchy vůbec první luxusní showroom tohoto regionu (otevřen v Sykora Home, Praha 9), v Singapuru zase právě otevřel dveře první světový Aston Martin Club Lounge. Z letiště taxikáři zadejte adresu The Prime Society, Dempsey Hill, a bude vědět.

Interiér navrhla Ingrid Prasatya. Lounge je vybaven křesly v kůži, na které jste zvyklí ze své DB9, poznáváte také chrom či prvky z ráfků kol. Stěny pochopitelně zdobí historické plakáty různých modelů značky a na krásném baru vám nalévají mixované drinky do speciálních martini skleniček, které připomínají, že „Martini“ a „Aston Martin“ k sobě mají blízko nejen názvem, ale i nejznámějším konzumentem obou značek – Jamesem Bondem.

Přístup do klubu mají členové Aston Martin Clubu Singapore, veřejnost smí pouze do předsálí, kde může nerušeně komunikovat s agenty značky o případném nákupu vozu, a tudíž „vstupu“ do klubu výjimečných.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.