Sociální sítě
Nahoru

Peninsula dnes spustí Mini Cooper servis

Luxusní hotely Peninstula v New Yorku a Chicagu doplnily už tak pozoruhodný vozový park modely Mini Cooper S Clubman. Oděné do zelené, v duchu hotelové filozofie, mají svého šoféra a na střeše box pro nákupy hostů. Každý, kdo si pronajme apartmá v hotelu, získá bezplatný přístup k těmto hotelovým vozům až na tři hodiny denně, ať už pro vyhlídkové jízdy nebo nákupní expedice. Uvnitř najde host miniledničky s nápoji a studenými ručníky, jakož i připojení na iPod a iPhone.

Hotel už vlastní 14 Rolls-Royce Phantom a klasický Phantom II z roku 1934. Hostům ale vadilo, že se vozy obtížně pohybovaly v newyorských kolonách. Služba bude oficiálně představena dnes večer v 18:30 newyorského času na rohu Fifth Avenue a 55th Street.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.