Sociální sítě
Nahoru

Nové Kočičí oko od Girard-Perregaux

Od roku 1791, kdy J. F. Bautte vytvořil své první ultratenké hodinky, se soustředí tento ženevský hodinář na výjimečné hodinky. V roce 2004 poprvé představil kolekci Cat’s Eye (v překladu Kočičí oko), kterou v hodinářském umění rozvinul poezii. Značka Girard-Perregaux elegantně vyvážila hodinovou a minutovou ručku se sluncem, v jehož středu obíhá vteřinka.

Small Second, jak se nazývá tato edice, sdružuje růžové zlato s perletí nebo tajemně černým číselníkem. Datum se zobrazuje v okně na pozici 3.

Plastické číslice z růžového zlata se střídají s kamínky, usazenými s klenotnickou erudicí. Vše je chráněno tradičně safírovým sklem.

Uvnitř pracuje vlastní manufakturní mechanický strojek GP3300. V Praze bude tento skvost nabízet Girard-Perregaux Boutique na Staroměstském náměstí. Cenu zjišťujeme.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.