Sociální sítě
Nahoru

Trump otevře hotel v Panamě

Zatímco aktuální vydání magazínu TOP CLASS bilancuje možnost investic v Maroku, který se mění v ráj významných hotelových sítí, Donald Trump rozšiřuje svou hotelovou síť v Latinské Americe, tentokrát expanduje do Panamy. V roce 2011 by zde měl otevřít Trump Ocean Club nad Panamským zálivem.

Budova bude mít 70 podlaží a tvarem připomínat věž ohnutou větrem. Trump chystá 369 pokojů s tabulemi prosklené podlahy, 47 suitami. Hostům budou k dispozici dva bazény a spa o velikosti 930 metrů čtverečních. Součástí bude dvoupodlažní nákupní centrum a ocean-front gourmet restauranty s tím, že nejlepší výhled na panorama oceánu bude právě od jednoho z bazénů, kde je možné rovněž podstoupit kulinářský zážitek.

Panama zaznamenává hotelový boom i proto, že je schopna postavit nové hotely rychleji než například Střední či Jižní Amerika, o Evropě ani nemluvě. A nejde jen o lidské zdroje, nýbrž i legislativu. Ostatně k Trumpovi se čerstvě přidal řetězec Starwood a sítě Hard Rock a Holiday Inn.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.