Sociální sítě
Nahoru

Palmer: Mercedesy jako vánoční bonus

Drazí zaměstnavatelé, co připravujete jako vánoční bonus zaměstnancům pro tento rok? Kávovar? Dárkové vouchery do nějakého známého obchodu? Třináctý plat? A co kdyby to bylo Mercedes-Benz B-Class, luxusní sedan nebo all inclusive zájezd na Fidži? Připadá vám to příliš dobré, aby to byla pravda? Ne pro Cliva Palmera. Australský důlní magnát se rozhodl věnovat 50 vozů Mercedes-Benz B-Class a 180 sedanů svým nejhodnotnějším zaměstnancům. Dalších 750 nejvýkonnějších pracovníků na plný úvazek byl odměněno právě zájezdem na Fidži. Navíc aby si upevnil loajalitu svých podřízených, kteří tvoří jeho byznys a zisky, uspořádal večírek za 2 miliony dolarů, kde  může každý sníst i vypít cokoli. Hm, ten asi nebude mít s leností zaměstnanců problémy…

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.