Sociální sítě
Nahoru

Už i islandské aerolinie nabízejí iPady

České aerolinie, budíček!  Zatímco i Iceland Express se přidal k dlouhému seznamu společností vybavených na palubě iPady, ČSA stále požadují po cestujících, aby během letu nepoužívaly žádné elektronické přístroje. Islandská aerolinka, která jde s dobou, se rozhodla zpříjemnit lety z Reykjavíku nejen do New Yorku, ale také do relativně blízkého Londýna, Kodaně či Berlína. Islanďané to, zda přístroje nenarušují bezpečnost letu, vyzkoušeli při transatlantických cestách, nyní to zavádějí na všech linkách.

Za použití přístroje platí pasažér formálních 13 USD (240 Kč). Pozor – jde o službu v celém letadle, tedy i v ekonomické třídě. Díky wi-fi v celé kabině si rázem mohou užívat filmy, televizní show, poslouchat hudbu, číst čerstvá vydání časopisů a hrát online hry.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.