Sociální sítě
Nahoru

Breitling překvapil ve sport-chic stylu

V předvánočním shonu se rozhodla manufaktura Breitling představit svou poslední novinku pro rok 2010. Jedná se o model, který na blížící se výstavě hodinek Baselworld sklidí nejvíce pozornosti.

Po dlouhé době, kdy Breitling zásoboval trh sportovními chronografy, přichází sport-chic model. Samozřejmě nese své letecké DNA a odkazuje na historii a tradici této švýcarské společnosti. Hodinky společenského rázu v sobě nesou odkaz 50. a 60. let minulého století.

Zcela nová řada Transocean se honosí manufakturně vyráběným automatickým strojkem Calibre 01 a k dispozici bude v červeném zlatě (200 kusů) a oceli (2000 kusů). Nabízí se i různé barvy číselníku a kožený řemínek či ocelový milánský tah.

Doporučené obchody, kde si tyto hodinky bude možné objednat jsou Watch De Luxe v paláci Flóra a Klenotnictví Dušák na pražském Příkopě. Jejich cena však zatím nebyla stanovena.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.