Sociální sítě
Nahoru

Pinčuk oslavil 50tiny v Courchevelu. Akčně

Ukrajinský ocelový magnát Viktor Pinčuk investoval téměř 120 milionů Kč do oslavy svých padesátých narozenin. Do francouzského posh ski resortu v Courchevelu pozval na 300 hostů a noc ze soboty na neděli byla hodně bouřlivá a také akční. Nejenže si skupina zaletěla do kanadského Cirque du Soleil, ale po návratu byla pohoštěna francouzským šéfkuchařem Alainem Ducassém, který mezitím připravoval menu v jednom z jedenácti pětihvězdičkových hotelů v Courchevelu. V pořadí 307. nejbohatší muž světa rozšířil své impérium na pět televizních stanic a troje noviny, ale na Ukrajině již příliš nežije. S manželkou Elenou, dcerou bývalého ukrajinského prezidenta Leonida Kučmy, zakoupili krásný pětipatrový viktoriánský dům v londýnském Kensingtonu za 80 milionů GBP (2,4 miliardy Kč), kde jim nechybí podzemní plavecký bazén, tělocvična, sauna a domácí kino.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.