Sociální sítě
Nahoru

Malé velké skvosty od Hublotu

Hublot překvapuje! Ačkoli to byla právě tato nekonvenční ženevská značka, která podporovala velká pouzdra a na trh pravidelně uváděla 44mm a 48mm pouzdra svých modelů, nyní žhavě nabízí absolutní opak. Totiž hodinky s pouzdrem o poloměru pouhých 38mm. Takto rozměrná pouzdra samozřejmě předtím vyráběla, jenže pouze pro ženy… Jejich ozdobou bude zaručeně Big Bang 38 mm Automatic, první model této velikosti s mechanickým kalibrem!

Díky modelu Big bang 38 mm Automatic si na své přijdou hlavně milovníci a sběratelé klasických hodinek, kteří Hublot mají v oblibě, ale veliká pouzdra jejich zápěstí nesvědčila. VDevizou je, že zlaté hodinky disponují mechanickým strojkem s automatickým nátahem, který se stará o přesný chod tří ruček a data indikovaného v okénku na pozici 3 karbonového číselníku. Pánská verze poskytuje i karbonovou lunetou, takže nehrozí žádné oděrky…

Pánská 38mm verze byla uvedena na trh spolu s dvojicí dámských modelů ve sněhově bílé barvě a čokoládově hnědé. U dámských modelů samozřejmě nechybí diamanty, kterých je na zlatém pouzdře celých 320 – o celkové hmotnosti 1, 69 karátů.

Všechny tři modely bude možné brzy objednat v pražském Hublot Boutique na prominentní zlaté adrese Pařížská 1. Cena hodinek zatím nebyla stanovena.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.