Sociální sítě
Nahoru

TOP CLASS prověřoval luxusní plavby

Největší společnosti, provozující luxusní zaoceánské plavby, očekávají v roce 2011 prudký nárůst zájmu o své služby a vůbec rekordní obraty v celé své historii. Pro lepší orientaci proto magazín TOP CLASS právě nyní přichází s novým seriálem a velkým rádcem, který vás ochrání před špatnými rozhodnutími. Ačkoli například Cunard, provozovatel lodí Queen Mary 2, Queen Victoria a Queen Elizabeth, se holedbá luxusním charakterem a rekordními rozměry svých plavidel, ve výsledku jsou klienti nezřídka zklamáni servisem i komfortem. Šéfredaktor magazínu TOP CLASS se o všem přesvědčil na vlastní kůži. Kajuty obrácené do vnitrobloku, tmavé jako fotografické komory a stísněné jako spíž. Tlačenici na palubě, tím spíše při vylodění v přístavu. Fakticky nulová zábava během Day At Sea, nucených dnů na moři, a početní naháněči klientů do kasina, kde se nalévalo dobré pití pro povzbuzování hráčské vášně. A především diktát, kdy musíte usednout k večeři a kdy stůl opět rychle přepustit dalšímu v pořadí… Tak šokující byla realita, kterou TOP CLASS rozhodně nedoporučuje svým čtenářům, nejvyšší příjmové klientele. „Cestujete-li v páru, nikdo vám negarantuje, že usednete k témuž stolu. Naopak je téměř pravidlem, že jíte pokaždé jinde, dokonce v jiných časech,“ uvádí TOP CLASS.

V současnosti nejluxusnější magazín na českém trhu pro srovnání otestoval v prvním díle svého seriálu flotilu lodí Silversea. „Kajuty obrácené výhradně na oceán, světlé a prostorné, možnost usednutí ke stolu kdykoli, kdekoli a s kýmkoli, nabídka večeří také na sluneční terase nebo v soukromí apartmá, ke kterému patří standardně osobní butler – to znělo jako balzám na duši. Celé kouzlo Silversea bylo ve striktním omezení počtu cestujících. Cunard řeší pouze rekordy, počet přepravených osob, přitom se absolutně nezajímá o komfort,“ uvádí TOP CLASS. Ten zdůrazňuje, že i výlety jsou organizovány maximálně profesionálně a zážitkem je například plavba do Antarktidy. „Na přátele nezapůsobí nic tolik jako MMS poslaná z Jižního pólu se šampaňským a ústřicemi v ruce.“

TOP CLASS s rozsáhlým rozborem luxusních plaveb a exkluzivními fotografiemi je právě v prodeji, více info a rezervaci cest se Silversea získáte na tel. 844 800 444.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.