Sociální sítě
Nahoru

V Air India našli hodinky. Nejsou vaše?

Letecká společnost Air India bije na poplach. V letu, který 10. ledna přistál v Bombaji, byly na toaletě letadla objeveny tyto hodinky za několik milionů dolarů. Jde o švýcarskou značku Franck Muller, dámský model posetý diamanty s červenou aligátoří kůží, která ladí s drahokamy místo indexů. Červené kameny trojúhelníkového tvaru rovněž představují vrcholy ruček, indikující hodiny a minuty. Pokud jste tímto letem cestovali a hodinky zanechali na galerii nad umyvadlem, kontaktujte prosím redakci iLuxus s upřesněním: Jaký nápis je vyveden na dýnku? Spojíme vás s nálezcem.

Air India má na podobné události pech. V jejích letounech bylo jen v minulém roce objeveno 20 luxusních hodinek a 6 méně drahých. Tyto Frank Mullery jsou každopádně nejdražší.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.