Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer odměřil deset závodních legend

Hodinářská manufaktura TAG Heuer a Automobile Club de Monaco prodloužily spolupráci a hned kontrakt oslavily vzpomínkovou akcí nazvanou “Mastering Speed”. Tu  TAG Heuer věnoval své nejproslulejší múze – profesionálnímu motoristickému sportu, jemuž je věrný již jedno a půl století. Uzavřením dohody se TAG Heuer stal oficiálním partnerem chronografů, hodinek, slunečních brýlí i časomíry pro ACM a všechny jeho akce. V roce 2011 mezi nimi bude i Velká cena F1 v Monaku, Rallye Monte Carlo, Historická rallye Monte Carlo, Rallye Monaco nebo Monaco Rally of Alternative Energies (pro vozy s alternativním pohonem) a Monaco Kart Cup (motokáry).

Obě značky jsou již spojeny prostřednictvím modelu Monaco, slavných hodinek Steva McQueena. Na výstavě “Mastering Speed” bylo k vidění 10 závodních vozů, které se nesmazatelně zapsaly do historie motoristického sportu, spojeného s TAG Heuer i do  světové motoristické historie obecně. Byly mezi nimi vozy pilotované ambasadory TAG Heuer: Mercedes W196, který řídil Juan Manuel Fangio, Ferrari F1 312 B3, které řídil Clay Regazzoni, vozy McLaren světového poháru F1 pilotované  Ayrtonem Sennou, Mikou Hakkinenem a Lewisem Hamiltonem, nebo Audi R15+ TDI vítěz závodu 24 hodin Le Mans.

První z mnoha akcí tohoto druhu, které poběží po celém světě, byla v ženevské Halle Sécheron korunována premiérovým představením hodinek “Heuer CARRERA MIKROGRAPH 1/100th Second Chronograph”. Je to první integrovaný mechanický model se zobrazením 1/100 sekundy centrální ručičkou.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.