Sociální sítě
Nahoru

Nespresso má nejmenší kávovar

Pixie. Minimalizuje vaše starosti, spotřebu energie i rozměry, které potřebujete na umístění svého kávovaru. Nespresso totiž uvedlo nejmenší kávovar ve své historii, a to díky průkopnické inovaci miniaturní technologie. Boční panely z leštěného hliníku se inspirovaly průmyslovým minimalistickým stylem a k dispozici jsou v šesti výrazných a živých barvách (např. Electric Red, Electric Lime, Electric Indigo, Electric Steelblue).

Máte vážně chuť na kávu a už nemůžete vydržet? Ještě že máte Pixie! Nahřívá se za méně než 30 vteřin, vypíná se automaticky po devíti minutách nečinnosti a spotřebuje o 40 % méně energie než průměrné přístroje třídy A. Kontrolka upozorní, kdy je připraven k použití a kdy doplnit zásobník na vodu. Prostřednictvím jemného pohybu páky stlačíte kapsli uvnitř a za chvíli již pijete. Co? To je dilema. Přístroj má dvě tlačítka pro volbu espresso, nebo lungo. Díky posuvné mřížce je možné vložit různě velké šálky pro kávu espresso i sklenice či šálky pro přípravu mléčných kávových specialit. A údržba? Pixie potřebuje třikrát méně často odvápnit a má automatickou kontrolu objemu.

Kávovar Pixie je k dispozici za 3990 Kč, varianta Pixie Bunde – mléčné řešení s Aeroccinem – stojí 5990 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.