Sociální sítě
Nahoru

Le Bristol chystá nejdražší apartmá světa

Luxusní pařížský hotel Le Bristol se opět připomíná. Oáza, kterou využívají celebrity a nejvyšší příjmová klientela, se rozhodla investovat cca 600 milionů Kč do renovace pokojů a zřízení jedněch z nejdražších apartmá světa, ne-li vůbec nejdražších. Hotel, který v minulosti přivítal Brada Pitta, Angelinu Jolie, George Clooneyho, Leonarda diCapria nebo Natalii Vodianovu, prozradil, že vjiž finišuje s úpravou penthousů, které by měly ve finančním žebříčku překonat The Royal Penthouse Suite, již léta držený hotelem President Wilson. V Paříži dokončují dvouložnicové apartmá o rozloze 2583 čtverečních stop. Z osmého patra bude krásný výhled na rue de Faubourg Saint Honoré, nákupní Meccu, a slavné bristolské zahrady, vůbec nejrozsáhlejší, jakými disponuje kterýkoli pařížský hotel.

Změny se dotknou i lázní ve francouzském stylu. Le Bristol Spa zdvojnásobí velikosti i počet místností (celkem 10). Co zůstane, je restaurant, nositel tří hvězdiček Michelin. Noc v nejlepším apartmá by měla stát cca 1,3 milionu Kč.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.