Sociální sítě
Nahoru

Jaermann & Stübi v dobrých rukou

Švýcarská hodinářská značka Jaermann & Stübi si za poměrně krátkou dobu vyžádala nevídané množství pozornosti a úspěchu. Nejenom, že se jí podařilo spojit své síly se slavnými jmény, ale také oslovila opravdu mnoho hráčů golfu po celém světě. Po boku velikánů, kteří byli v golfu etablováni, jako TAG Heuer a Rolex, tak dnes září mladá značka stejně hrdě a díky svým kvalitám je opravdovou chloubou zápěstí – a to i během hry. Griffin v jejich znaku je v Čechách označován jako pták Noh. Toto zvíře pochází z řecké antické mytologie a značí kombinaci orla s tělem lva – sloučení dvou sil, dvou úhlů pohledu a v případě pánů Urse Jaermanna a Pascala Stübiho sjednocení vášně pro hodinky.

Mezi nejslavnější partnerství hodinářské značky Jaermann & Stübi patří definitivně to s Old Course St. Andrews a nově se značkou Titleist, se kterou letos vznikla i speciální edice hodinek. Největší pozornost však sklízely limitované linie zhotovené z golfových holí fenomenálního španělského golfisty, kterým byl Seve Ballesteros – ten bohužel před několika dny (7. 5. 2011) ve věku 54 let zemřel na rakovinu mozku.

Titleist a hodinky

O tuto značku, vyrábějící hodinky s golfovými komplikacemi, se podle nejnovějších informací přestalo starat dosavadní zastoupení a o její nový osud se v tuzemsku bude starat luxusní rodinné klenotnictví Hodinářství Altman. Tuto informaci potvrdili portálu iLuxus obchodní ředitel Tomáš Földeš a marketingová ředitelka Kamila Altmanová, která byla v minulosti dokonce tváří exklusivního magazínu TOP CLASS a zdobila jeho titulní stranu, stejně tak, jako jeho reklamní vizuály umisťované do dalších magazínů o luxusu, jako  TOP CARS či Rezidence.

Jaermann & Stübi - novinky 2011

Mezi prvními místy, kde bude hodinky možné pořídit, patří samozřejmě síť Hodinářství Altman následovaná tradičním Hodinářství Hanák v Brně. Ti nejšťastnější se s hodinkami budou moci setkat i na ČSOB RendezVous Golf Tour 2011 a při troše štěstí je vyhrát v Hole in One.

Diamantove Jaermann & Stübi

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.