Sociální sítě
Nahoru

Česká Miss otevřela butik TAG Heuer

Proslulá avantgardní legenda TAG Heuer se zařadila po bok slavných elitních značek sídlících v srdci Prahy – v Pařížské ulici – a otevřela zde první exklusivní butik v České republice. Ten je celosvětově se jedná již 105., na kontinentální Evropě však největší. 

Slavnostní otevření si nenechala ujít ani nová Česká Miss, Jitka Nováčková. iLuxus byl samozřejmě u toho a přináší fotografie, kdy si přímo před butikem vyzkoušela, jaké je to sedět ve voze formule 1, se kterým jezdil přímo David Coulthard. Jitka se zúčastnila i slavnostního přestřižení pásky spolu s obchodním viceprezidentem značky Patrickem Pruniaux.

Jitka Nováčková si ihned zamilovala čtverhranné náramkové hodinky TAG Heuer Monaco, které perfektně doplňovaly set zlatého náhrdelníku a náušnic s diamanty od značky Boucheron. Celkem ji tak zdobily klenoty za celý milion korun.

Exklusivní butik, v jehož prostorách lze kromě exklusivních hodinek, pořídit i mobilní telefony, sluneční brýle či kožené doplňky, se nachází v Pařížské ulici č. 15. V tomto butiku je už nyní možné sehnat speciální limitované edice hodinek, které nikde jinde nelze sehnat. Telefonní číslo v případě rezervace modelů je 222 311 823.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.