Sociální sítě
Nahoru

Prémiový smartphone Nokia

Svět elegantních mobilních telefonů získal další přírůstek, který určitě stojí za povšimnutí. Nokia Oro je vyrobena z kůže od společnosti Bridge of Weir Leather, která nádherně doplňuje povrch hran a zbytku pouzdra ošetřených 18kt zlatem. Tlačítko pro vstup do menu je pak zhotoveno z toliko populárního safírového křišťálu, který nechybí ani na luxusních hodinkách či telefonech Vertu či TAG Heuer. Tento prémiový chytrý telefon nabízí 8MPix fotoaparát a 3,5“ AMOLED displej chráněný odolným zesíleným sklem. 

Nokia Oro bude na pultech vybraných českých obchodů k dostání v létě tohoto roku, a to ve dvou barevných variantách a navíc v limitovaném množství. Prodejní balení Nokia Oro bude také obsahovat cenami ověnčený zlacený Bluetooth headset Nokia J, který nabízí technologii společnosti Nokia „Always Ready,“ díky níž stačí uživateli při příchozím hovoru jednoduše zvednout  headset a začít mluvit. To vše při výdrži baterie ve stand-by režimu až po dobu tří měsíců. 

Nokia Oro se začne distribuovat v příštím čtvrtletí s nejnovějším updatem operačního systému Symbian pod názvem Anna. Ten uživatelům nabídne rozšířené možnosti v opsaní textu, Ovi Mapy s novými funkcemi nebo třeba vylepšený webový prohlížeč. Orientační maloobchodní cena telefonu bude na hranici 20 000 Kč.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.