Sociální sítě
Nahoru

Potápěčské hodinky Porsche Design

Po několikaleté odmlce se slavná značka Porsche Design vrací do brněnského klenotnictví Fr. Hanák na Rašínově náměstí. Vedení tohoto proslulého moravského klenotnictví se podařilo sehnat nejenom celou kolekci slavných chronografů, ale také potápěčské hodinky P’6780 Diver ověnčené oceněním iF Award za design.

 

Porsche Design P’6780 Diver navazuje na započatou tradici, kterou odstartoval už sám Prof. Ferdinand Alexander Porsche, který společně s manufakturou IWC zhotovil nejenom vůbec první titanový chronograf (1980), ale také přišel s myšlenkou černo černých hodinek (1972). Značka tedy pokračuje dál ve stejném duchu, a to ačkoli její časoměřiče vznikají v dílnách renomované společnosti Eterna. Z těch také pochází myšlenka výklopného ocelového pouzdra, které je usazeno ve vnější 46,8mm titanové kleci. Díky ní lze aretovat nastavení otočné lunety, která je toliko využívána při potápění a dalších sportech.

 

Titanová kostra navíc chrání korunku dekorovanou pyramidkami “Clous de Paris”, která není šroubovací, ale využívá speciálního vnitřního těsnění. Samotné pouzdro, chránící mechanický kalibr Sellita SW 300 s automatickým nátahem, je tak vodotěsné do úctyhodných 1000 metrů! Hodinky P’6780 Diver jsou už nyní k dispozici za cenu 187 500 Kč, případně lze objednat i jejich zcela novou verzi v černěným PVD provedení, a to na tel.: 553 440 130 či www.hanak-brno.cz

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.