Sociální sítě
Nahoru

Multivitamin pro tělo! Hotyoga 42

Ne nadarmo se říká, že stres je nejhorší civilizační chorobou. V dnešní uspěchané době je opravdu těžké se tomuto stavu naprosto vyhnout. Více či méně mu podléhá každý z nás a jeho následky mohou být fatální. I když stresu nedokážeme zcela zabránit, existují možnosti, jak jej alespoň zmírnit. Studio HotYoga 42 nabízí lekce hatha jógy, která se cvičí ve vyhřáté místnosti na 42stupňů. Tento zajímavý způsob jak maximálně podpořit duševní stav a hlavně funkci celého těla do nejmenšího svalu, kosti, vaziva, šlachy, žlázy i orgánu je bez ohledu na věk vhodný pro každého z nás. Proto nešetřeme na našem zdraví a dopřejme si ten pravý luxus.„Je to perfektní životní program a zcela odlišný od jakéhokoliv jiného druhu cvičení“ říká Petra Daňhelová, zakladatelka společnosti Hotyoga  42, která je mimo jiné i instruktorkou a spoluzakladatelka prvního studia Bikramyogy v České Republice.Jóga navíc zvyšuje flexibilitu a rovnováhu, pomáhá posilovat svalstvo a dokonce snižuje váhu. Je často vyhledávána pro svou schopnost zlepšovat krevní oběh, srdeční činnost a s tím spojené snižování krevního tlaku. Pročišťuje také lymfatický systém a redukuje již zmíněný stres. Na srpen připravilo studio Hotyoga 42, sídlící v těsné blízkosti obchodního domu Flóra, speciální nabídku. Nově si lze předplatit 10 lekcí za 2600 Kč, případně využít začátečnické nabídky 30 dnů po sobě jdoucích za pouhých 990 Kč. Telefonické rezervace lze provádět na 272 681 881, případně navštívit stránky www.hotyoga42.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.