Sociální sítě
Nahoru

Luxusní telefon na dvě SIMky

Prodeji luxusních telefonů vévodí definitivně anglická značka Vertu, která víceméně disciplínu exklusivních mobilů vyvinula. V Čechách se však kromě Vertu prodává také velmi úspěšná značka TAG Heuer imponující svými kolekcemi Meridiist a nově i Link. O své slovo se však stále hlásí Goldvish, na tuzemském trhu nedostupný, který kdysi šokoval diamanty a nyní se snaží nabídnout zákazníkům možnost šetřit.

Jak je to možné? Nový Goldvish Equilibrium je totiž prvním luxusním telefonem, který nabízí prostor pro dvojici SIM karet, což má pomoci zákazníkům šetřit při návštěvách zahraničí. Zvláštní? Určitě. Hlavně vezmeme-li v potaz fakt, že samotný telefon ze zlata, platiny a kůže vyjde na 100 000 Eur. Značka samozřejmě nabízí i verze v hliníku či oceli, jejichž cena je rapidně nižší. Asi nejdražší součástkou je však velkoplošné safírové sklíčko 115 CT tvrdosti A, které nelze poškrábat. Přístroj jinak nabízí kameru, vnitřní 8GB paměť a bluetooth.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.