Sociální sítě
Nahoru

Baccarat Zoo

Španělský designér Jaime Hayon se nechal inspirovat dětskými léty a přichází s další nepřehlédnutelnou kolekcí pro Baccarat. Design řady „Baccarat Zoo“ vychází z dekorativních nádob Crystal Candy a pozdějších svítidel Candy Lights, které se setkaly s obrovským ohlasem ze strany laické i odborné veřejnosti. Hayon nyní na tyto kolekce navazuje a přidává k nim motivy zvířat.

Produkty z kolekce „Baccarat Zoo“ se nachází na pomezí nádob na sladkosti a dekorativních předmětů. Hayon hravě kombinuje křišťál a porcelán, čímž dal vzniknout několika originálním produktům. V nich experimentuje s motivy kachny, opice a medvěda. Jejich vzhled obměňuje za použití různých materiálů a barev. Kolekce „Baccarat Zoo“ byla poprvné představena na výstavě, která v červnu proběhla v pařížském Paláci Baccarat.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.