Sociální sítě
Nahoru

Jumeirah otevírá svůj první hotel v kontinentální Evropě

Řetězec luxusních hotelů Jumeirah snad nejvíce reprezentuje „sedmihvězdičkový“ Burj Al Arab v Dubaji. Společnost však provozuje i celou řadu pětihvězdičkových hotelů, v jejichž apartmá si budete připadat jako v ráji. Doposud jste však museli na jejich lokace dálkově cestovat, neboť řetězec obsadil destinace jako New York, Šanghaj či Maledivy.

Nově však byl otevřen také hotel ve Frankfurtu, který je od Prahy vzdálen pouhou hodinu, pokud cestujete letadlem.  Poté již jen zamíříte do centra, kde se tyčí prosklený kolos o 25 patrech. V nabídce je 218 pokojů, nejmenší z nich mají rozlohu 35 m2. Nechybí ani obří konferenční místnost, z níž je nádherný výhled na palác Thurn-Taxisů. Samozřejmostí jsou pak lázně umístěné přímo v hotelových prostorách nebo obchod s francouzskými delikatesy. Novinkou je pak unikátní, k přírodě ohleduplná klimatizace, která používá detektory pohybu i čidla měřící vaši teplotu. Podle toho následně vytvoří ideální klima v pokoji a zabrání tak zbytečné spotřebě. Ceny startují na 240 EUR (necelých 6000 Kč) za dvoulůžkový pokoj na jednu noc, rezervace můžete učinit na webu www.jumeirah.com.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.