Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton už vyrábí i med – ale jen pro přátele

Obdrželi jste letos sklenici medu s doporučením k pořádnému oslazení života od samotného Louise Vuittona? Že ne? Pak by jste se s francouzským módním guru měli letos snažit navázat co nejpřátelštější vztahy. Jen tak máte šanci dostat svou porci medu příští rok. A nejedná se přitom o med ledasjaký.

Jeho původ se datuje k dubnu 2009, kdy Louis Vuitton nechal na střeše svého domu v Paříži instalovat tři úly, do nichž se od té doby slétlo na 200 000 včel. Kuriózní přitom je, že navzdory jedné z nejrušnějších lokalit celé Evropy včely plodí med ve čtyřikrát větším objemu, než jakého by dosáhly na venkově. Pouhý rok tak stačil na celkovou produkci 75 kg medu, které se Louis Vuitton rozhodl zanést do svého portfolia. Na koupi však prozatím zapomeňte, sklenice medu se značkou La Belle Jarinière totiž návrhář pouze rozdává svým přátelům a rodině.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.