Sociální sítě
Nahoru

Krystaly Swarovski posetá sluchátka Sennheiser

Společnost Crystal Rocked uvedla na trh speciální limitovanou edici sluchátek Sennheiser, které doslova září ve tmě. Černěná konstrukce je totiž zdobena 2000 krystaly, které byly ručně usazeny v Londýnském studiu. Pouhých 20 exemplářů je určeno těm nejnáročnějším DJ a milovníkům čistého a kvalitního zvuku. Ti si je budou moci užít nejenom doma u své aparatury, ale díky 1,3m dlouhému Monster iSoniTalk kabelu i se svým iPhonem.Základem pro toto třpytivé dílo byly profesionální sluchátka Sennheiser HD 25-1 II , která pro svoje akustické i mechanické vlastnosti získala mimořádnou oblibu i u milovníků poslechu velmi kvalitní audio reprodukce. Jde o uzavřený model s excelentně přesným, detailním a věrně barevným zvukem. Není proto divu, že byl vybrán pro tyto úpravy, v tomto podání jde o akustický skvost ve skvostné úpravě. Velmi pohodlně se nosí a díky své konstrukci má výborné pasivní tlumení okolního hluku. Jeho největší devizou je však mimořádně bohatý přesný zvuk, bez jakýchkoli zabarvení či zkreslení, což využívají profesionálové v práci, ale je velkým kladem i pro majitele kvalitních přehrávačů – ať už domácích či přenosných. Mimořádný frekvenční rozsah je doplněn schopností zvládat i obrovské dynamické rázy běžné v profesionální praxi nebo v audiofilních nahrávkách. V této verzi jsou sluchátka k dispozici za 400 liber. Jiné modely značky Sennheiser lze však pořídit přímo na www.sennheiser.cz.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.