Sociální sítě
Nahoru

Maminky zbystřete! Little Foot nabízí revoluční dětské boty

Nedávno prováděný speciální výzkum, s názvem „Děti – zdravá chodidla – zdravý život“, který byl prováděn pod záštitou rakouského Ministerstva zdraví a Fondu Rakouska, přinesl alarmující výsledky. Přes 75 % dětí pravidelně nosí boty, pantofle nebo domácí obuv, které jim jsou malé a více, než 90 % dětských bot, pantoflí a domácí obuvi jsou menší, než by měly být podle výrobního označení (tabulky velikostí). Většina rodičů tak zřejmě, a to bohužel, správnou velikost bot pro své děti podceňuje.Svůj vlastní výzkum, pod označením „Dětská chodidla – dětské boty“, prováděla i společnosti Little Foot, jejíž výsledky předchozí zjištění potvrzují. Pouze 15 % testovaných dětí mělo boty, které seděly akorát a něco málo pod 20 % dětí nosilo pantofle či domácí botičky, které byly o něco větším než jejich noha. Ačkoli je to překvapující, tak zhruba 3/4 všech dětí školního věku nosí boty na ven, které jsou moc krátké. Situace je tak dramatická, že když dojde na pantofle a domácí botičky, které většina dětí nosí ve škole celý den, tak 3 ze 4 dětí mají špatně sedící obuv (nejextrémnějším případem bylo zjištění u jednoho dítěte, u kterého se našly dokonce botičky o 2 cm kratší, než byla aktuální délka nohy).

Nejlepším řešením, jak vybrat správné boty, je samozřejmě konzultace s oborníky. Právě proto je zde firma Little Foot, která se právě tímto alarmujícím stavem dětských bot začala zabývat jako první. V jejich prodejnách je dokonce možné nechat zdarma změřit dětské nožičky unikátním systémem WMS (zjištění přesné délky i šířky). V její prodejně lze navíc naleznout nejkvalitnější, anatomicky tvarované boty ve velikostech (16 – 40), a to tedy nejen pro první krůčky nejmladších členů rodiny, ale i pro náročné teenagery a dokonce i samotné maminky, které si přijdou na své. Stačí navštívit www.littlefoot.czV obchodech Little Foot lze sehnat obuv exkluzivních značek: Cavalli, Garvalin, Biomecanics, Agatha Ruiz De La Prada, Geox, Lelli Kelly, Naturino, Noel, Pablosky, Pollino, Primigi, Romagnoli, SuperFit, Viking, Giossepo, Playshoes, Robeez, Carlo Pignatelli, Simone, Moschino, Nora, Bical, Keds, Marvel, Barbie, Lamborghini, Giesswein, U.S. Polo a Missouri.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.