Sociální sítě
Nahoru

Hussein Madi pracoval na hodinách. Máme fotky!

Libanonský umělec, sochař, básník a malíř Hussein Madi si připravil pro letošní veletrh současného umění, který se konal v polovině června v Bejrútu opravdu jedinečné hodinky. Dva unikáty vznikly ve spoluprací s hodinářskou legendou Girard-Perregaux, která hodinky na základě jeho kreseb zhotovila.Pánský model z bílého zlata zdobí prolamovaný perleťový číselník s malbou vycházející ze série The Abduction of Europa, které má za úkol sblížit Evropu se zeměmi Středního východu.Dámský jemný model z růžového zlata disponuje 40mm pouzdrem. To je lemováno 68 diamanty a dalších 11 jich zdobí jedinečný číselník.Uloženým mechanickým strojkem se stal manufakturně vyráběný kalibr GP03000-0060 s automatickým nátahem, který nabízí rezervu nátahu 46 hodin.Hussein Madi, narozený v roce 1938, na výrobu svých číselníků přísně dohlížel. Výsledek opravdu stojí za to!Oba modely vznikly v edici jediného kusu. Jiné specialitky manufaktury Girard-Perregaux lze však zakoupit v pražském butiku na Staroměstském náměstí.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.