Sociální sítě
Nahoru

Výrobce hodinek PRIM otevírá svou první prodejnu

Portál iLuxus tleská. Společnost ELTON hodinářská, výrobce hodinek tradiční české značky PRIM, se konečně rozhodla a otevírá svou první kamennou prodejnu – specializovanou na prodej svých luxusních náramkových hodinek. Do té se první návštěvníci a příznivci téo tuzemské značky budou moci podívat už 12. září, a to v nové nákupní zóně Pánská pasáž v centru Prahy.

Nová prodejna hodinek PRIM Manufacture 1949 je odpovědí na stále se zvyšující zájem o české hodinky. Společnost ELTON hodinářská tak poprvé otevírá prodejní místo, kde příznivci českých primek naleznou nejen klasické a moderní kolekce svých oblíbených náramkových hodinek, ale také celé spektrum služeb, které společnost nabízí.

Základní kolekce hodinek bude zákazníkům k dispozici přímo na prodejně. Výjimečnost hodinek PRIM Manufacture 1949 však spočívá především v mnoha možnostech individualizace a personalizace dle přání zákazníka, proto vyškolený personál pomůže zájemcům s objednávkou jedinečných hodinek a továrna v Novém Městě jim je doslova ušije na míru. Od výběru a koupě nových hodinek, přes výměnu řemínku, až po příjem hodinek k renovacím, to vše nabízí první prodejna luxusních hodinek výlučně české výroby PRIM Manufacture 1949.

Prodejnu naleznete v Pánské pasáži, která spojuje ulici Na Příkopě 23 a Ovocný trh.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.