Sociální sítě
Nahoru

Girard-Perregaux za 11,5 miliónů. Prodáno!

Právě vydané číslo magazínu Top Class informuje, stejně jako sděloval portál iLuxus, o jedinečné příležitosti pořídit si exklusivní náramkové hodinky Girard-Perregaux Bi-Axial Tourbillon z bílého 18kt zlata za 11 500 000 Kč. Tato nabídka však již neplatí. Hodinky, které pocházejí ze speciální limitované 33 kusové edice byly totiž prodány! Ti, kteří se na model nestihli podívat a osahat si jej, případně popřemýšlet o jeho koupi, by tedy marně klepali na dveře butiku na pražském Staroměstském náměstí. Útěchou však může být skutečnost, že pár exemplářů z této speciální kolekce je ještě na světě k dispozici, bylo by ovšem náročné je vyzískat právě pro tuzemský trh. Pokud však po modelu se 113 dílným dvouosým tourbillonem prahnete, lze si domluvit schůzku na telefonním čísle 222 312 535 a projednat možnosti případného objednání.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.