Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser má high-end sluchátka s digitálním přenosem

Právě proběhlý veletrh IFA přinesl mnoho technických novinek z nichž některé prostě vyčnívají. Jednou takovou jsou i nová bezdrátová sluchátka Sennheiser, které v sobě kloubí nejenom ladný futuristický design, ale také opravdu skvělé a funkční zařízení.

Nová bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 220 využívají k přenosu signálu zcela originální digitální techniku – Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS). Sluchátka jsou s vysílací částí propojena na frekvenci 2,4 GHz a hudební signál je po této lince přenášen vícenásobně. Díky přenosu těchto signálových balíčků je vliv bezdrátového přenosu zcela potlačen a výsledná zvuková kvalita není ovlivněna, včetně originální dynamiky nahrávky. Pohybovat se můžete zcela svobodně do vzdálenosti 100 metrů od zdroje signálu. Circumaurální sluchátka reprodukují kmitočty od 19 do 21 000 Hz s akustickým tlakem 106 dB. Vysílací základna nabízí několik vstupů pro signál a velkou výhodou je možnost použít digitální vstupy (optický i koaxiální). Mezi vstupy můžete přepínat i přímo na sluchátkách. Díky integraci špičkové elektroniky jde o první bezdrátová sluchátka reprodukující opravdu high-endovou kvalitu zvuku. Nabíjecí baterie umožní až osmihodinový provoz a akumulátory jsou nabíjeny v odkládací/vysílací konzoli zcela automaticky.

Jejich cena byla stanovena na 8 400 Kč – www.sennheiser.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.