Sociální sítě
Nahoru

Richard Müller dostal diamantovou desku

V úterý 6. září uvedl  v Bratislavě Richard Müller do života box „Vše“ obsahující 25 alb, které ve své dosavadní profesionální kariéře nahrál. Je na nich spolu 263 písniček.  Křest boxu „Všetko“ si Richard Müller zopakoval ve čtvrtek 8. září v Praze. Společně s ním pokřtila box dáma české hudební scény Hana Hegerová a popřála mu k jeho kulatým narozeninám.  Její přítomnost byla pro Richarda Müllera překvapením a svou radost z toho, že ji vidí, neskrýval.  Paní Hegerová nedávno ohlásila konec své hudební kariéry a ze svého bytu v Praze moc často na společenské akce nezavítá. Richard byl velkou výjimkou a paní Hegerová měla ze společného setkání po letech také obrovskou radost. Nechybělo tedy vřelé objetí a polibek.Křest proběhl netradičním způsobem. Namísto šampaňského posypal box pravými diamanty od společnosti Diamonds International Corporation – D.I.C. A užíval si to. „Pokud bychom byli v Dubaji, tak to chápu. Tady je to trochu neobvyklé,“ poznamenal s úsměvem. Podobnou scénu podle jeho vlastních slov viděl jedině ve filmu Maratonec od John Schlesinger.

Diamanty však hrály důležitou roli i při největším překvapení, které Richard v den svých padesátých narozenin zažil. Z rukou majitele DIC Luboše Říhy převzal diamantovou desku ozdobenou skutečnými diamanty za prodej více než milion nosičů ve své dosavadní kariéře. „Připojuji k ní i kladívko a manuál k použití. Pokud přijde krizová situace, budete vědět, jak se k diamantům dostat,“ zažertoval Říha.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.