Sociální sítě
Nahoru

Taťána Kuchařová a Jiří Korn ambasadory luxusních hodinek Perrelet

Slavnostní večer u příležitosti uvedení exkluzivní švýcarské značky náramkových hodinek Perrelet na český a slovenský trh se uskutečnil 4. října 2011 v pražském restaurantu Soho.Švýcarské jméno Perrelet je opravdovou legendou v oblasti automatických hodinek. Byl to totiž Abraham-Louis Perrelet, kdo se v roce 1777 proslavil svým mechanickým strojkem se samonátahem. Jednalo se o převratný vynález, jehož princip spočíval ve využití energie, která vzniká přirozeným pohybem nositele k nátahu hodinového mechanismu. Perreletovy zásady se dodnes používají ve všech automatických hodinkách, bez ohledu na značku.Oficiálním distributorem značky Perrelet pro ČR a SR se stala, jak jsem již jako první informovali, pardubická společnost Janeba Time. Jednatel společnosti Karel Janeba vysvětluje: „Hodinky Perrelet jsou výjimečné. Používají unikátní technická řešení, mají jedinečný design a exkluzivní vzhled. Rozhodně vzbudí okamžitý zájem.“ Modely hodinek Perrelet nosí jako tváře značky i francouzský fotbalista Christian Karembeu či americká R&B ikona Lutricia McNeal.Ambasadory značky jsou Miss World 2006 Taťána Kuchařová a zpěvák Jiří Korn. „Nabídka stát se tváří Perrelet mě velice potěšila a zaujala svou výjimečností,“ prozrazuje Taťána. Pyšnit se může skvostným, 125 diamanty a 19 rubíny osázeným modelem Perrelet Diamond Flower. Bílý perleťový číselník má tvar lotosových lístků, které se během nošení otáčejí, pásek je z aligátoří kůže. „To nejsou jen hodinky, ale překrásný šperk, elegantní a ženský,“ nešetří superlativy topmodelka, oděná v bílém kabátu z exotické kůže a temně fialových korzetových šatech z aktuální kolekce své dvorní návrhářky Ivany Mentlové.Nadšení z modelu Perrelet Turbine XL, s dvojitým rotorem ve tvaru turbíny na číselníku, jenž je v barvě černé a oranžové, s titanovým pouzdrem a ocelovou lunetou v povrchové úpravě Diamond Like Carbon a páskem z přírodního kaučuku, neskrývá ani Jiří Korn: „Hodinky Perrelet jsou přesně na moji ruku. Nosí se mi s příjemným pocitem. Kdo by nechtěl být spojen s kvalitou a moderním designem? Líbí se mi, že jsou neustále v pohybu a přitahují pohledy ostatních.“

Mezi dalšími mimořádnými exempláři byl na akci k vidění rovněž model z limitované edice 77 kusů  Perrelet Turbine XL Gold, v pouzdře z růžového zlata a v ceně 549 900 Kč. Dámské kolekci vévodil skvostný model Perrelet Diamond Flower White Gold Full Pavé s 519 diamanty, 238 safíry a modrým aligátořím páskem a cenou 1 199 000 Kč.

V průběhu večera, kterým provázela moderátorka Petra Zajíčková, vystoupilo Alice Bauer trio, houslistky Femme2Fatale, taneční skupina IF s akrobatickým vystoupením „Perrelet“, speciálně připraveným pro tuto akci. Zapělo vokální seskupení 4TET Jiřího Korna, iluzionista Pavel Dolejška zase překvapil hosty zmizením a znovuobjevením hodinek Perrelet Diamond Flower White Gold Full Pavé.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.