Sociální sítě
Nahoru

Buďte připraveni na extrém! EVOLVE Raptor

Publikovaný pictorial Ivany Loušové v měsíčníku Zbraně & náboje upozornil i na unikátní odolný telefon Evolve Raptor. Ten byl původně určen skupině lidí, která očekává, že jejich mobilní telefon vydrží více, nežli ostatní na tuzemském trhu. Svůdná „Combat Girl“ vyzkoušela odolný telefon Evolve a sama se přesvědčila, že odolá nejenom drsnějšímu zacházení, ale také stříkající vodě či prachu. To může být výhodou nejenom v terénu, například při projížďkách v novém Land Roveru či na čtyřkolce přírodou, ale také na motorovém člunu či plachetnici.Navíc se nabízí možnost mít v telefonu vloženy dvě aktivní SIM karty, což je velmi praktické při plachtění podél Azurového pobřeží či podél toliko populárních břehů Chorvatska a Itálie. Tím však výčet dovedností Raptoru nekončí. Ve výbavě je samozřejmě FM Rádio, svítilna, bluetooth 2.0, MP3 přehrávač a mnoho dalšího. Nechybí ani české menu a praktické handsfree s integrovaným mikrofonem ve šňůře pro sluchátka.Bližší informace o  telefonu na cesty za drobrodružstvím najdete na:  www.evolve.cz.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.