Sociální sítě
Nahoru

Aerowatch rozšíří nabídku hodinářství Altman

Exklusivní síť rodinného klenotnictví a hodinářství Altman rozšiřuje svůj záběr. Zatímco plzeňskou pobočku bude zdobit od příštího pondělí švýcarská značka Epos, luxusní prodejna na pražském Václavském náměstí nabídne legendární Aerowatch, a to od prvních listopadových dní. Dle ověřených informací se právě dolaďuje výběr kolekce, ve které údajně nebudou chybět ani nejnovější chronografy.Dvojice modelů švýcarské značky Aerowatch, která nedávno oslavila 100 let své existence, se na první pohled vyznačují uloženým tradičním 4Hz strojkem ETA Valjoux 7750 s automatickým nátahem, jehož základní kapacity vyčerpala značka kompletně. Saténovaný stříbrný číselník tedy nabízí, po boku klasických tří modřených ruček, také chronograf, indikaci jména dne a samozřejmě datum. Ať už se jedná o provedení v oceli (53 880 Kč) nebo ve zlato růžovém PVD (67 340 Kč) je jejich pouzdro uchycené na koženém prošívaném řemínku.Tento velmi elegantní chronograf byl poprvé k vidění na pražské výstavě Hodiny a klenoty, kde se objevil jak chronograf z limitované edice Aerowatch 1942 Chronograph, tak dámské klenoty v bílém Collection 1942 a Renassaince. Pokud vše půjde hladce, do České republiky by se měla dostat i speciální limitovaná edice z nové kolekce, o které ještě budeme informovat.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.