Sociální sítě
Nahoru

Vánoční kolekce od diptyque

Zima spojená s vánočními svátky je pro většinu z nás významným obdobím v roce. Je to čas rodinných setkání, obdarovávání blízkých i rozjímání a celoročního bilancování nad šálkem horkého čaje. Tato doba bývá spjata nejen se zasněženou krajinou, rozsvíceným vánočním stromem a chutí cukroví. Naopak často si ve spojení s ní vybavíme i velmi specifické čichové vjemy – vůni zimy a Vánoc. Přejete si, aby jemná a přesto intenzivní vůně protkala Váš domov již nyní? Potom Vás potěší speciální kolekce svíček Winter scents značky diptyque a speciální vánoční kolekce WINTER COLLECTION 2012 těchto ručně vyráběných vonných svíček. Provoní nejen Vaše zimní dny, ale stanou se i ideálním vánočním dárkem.

Vánoční kolekce diptyque WINTER COLLECTION 2012 aneb Na počátku byla látka…

Speciální zimní kolekce svíček diptyque vzdává hold prvním výrobkům, které pod touto značkou vznikly. Překvapivě se nejednalo o parfumérské produkty, kterými tato manufaktura proslula. Její zakladatelé se totiž na počátku svého podnikání v 60. letech minulého století zabývali výrobou a prodejem čalounických tkanin. Ty byly potištěny grafickými vzory inspirovanými současným designem a minimalistickou abstrakcí.

Aktuální kolekce svíček je tvořena dvěma vůněmi, Epinette a Perdigone, které jsou dostupné ve dvou různých velikostech. Vůně Epinette připomíná zasněžené borové lesy, zatímco Perdigone je kombinací delikátních ovocných vůní, které oživují tradice svátků spojovaných s koncem roku. Barevné obaly svíček jsou zdobené netradiční, elegantní a kreativní mozaikou, která připomíná nejikoničtější vzory této manufaktury: „Prétorien“, oválný tvar inspirovaný logem značky, „Légende“, „Paladin“ a „Choriambe“.

Obě svíčky jsou zabaleny v originálních a rafinovaných krabičkách, které zdobí design odpovídající svíčce. Dekorativní zdobení hedvábným papírem v kontrastní barvě dělá ze svíčky skutečně jedinečný a kouzelný dárek.

Obě kolekce svíček budou v prodeji od listopadu 2011 v concept storu SIMPLE,

Pařížská 20, Praha 1.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.