Sociální sítě
Nahoru

Domácí telefon Bang & Olufsen BeoCom 2

I když má v dnešní době každý svůj minimálně jeden mobilní telefon, domácí telefon je také stále užitečný, zvláště když se jedná o elegantní provedení jako Bang & Olufsen BeoCom 2. Tento domácí telefon z hliníku sedí přirozeně do ruky a jeho jemné křivky odpovídají tvaru lidské tváře. Telefon umožňuje uživateli využívat svobodu bezšňůrového provedení po celém domě. Bang & Olufsen BeoCom 2 vytváří telefonní seznam automatického volání a má řadu dalších funkcí, jako je Caller ID, opakování volby s přístupem k nejnovějším 24 příchozím a odchozím hovorům. Telefonní technologie Bang & Olufsen je známá autentickou reprodukcí hlasu a vynikající kvalitou zvuku z reproduktorů. BeoCom 2 může být využívánjako součást bezdrátového telefonního systému, který může obsahovat až osm samostatných BeoCom 2 nebo BeoCom 6000 telefonů v jedné telefonní zásuvce. Cena se pohybuje kolem 800 dolarů a modely jsou k dispozici v 7 různých barvách.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.