Sociální sítě
Nahoru

Rosenthal meets Versace v Praze

Výsledkem spolupráce světoznámé porcelánky Rosenthal a módního fenoménu Versace je elegantní a luxusní koncept Rosenthal meets Versace zahrnující kolekce porcelánu, skla, příborů a dárkových předmětů. Kolekce jsou inspirovány různými kulturami napříč časem, prostorem a historií: doprovází Marca Pola na jeho cestě do kolébky porcelánu, kreslí živé obrazy barokní velkoleposti na dvoře Ludvíka XIV., potápějí se za poklady do hlubiny moře, procházejí úžasnými zahradami nebo nás vedou na carský dvůr…

Atelier Versace je nenapodobitelný svou schopností mistrovsky spojit historismus, současný design a ultramodernistickou manýru. Použití prvotřídních materiálů, precizně řemeslně zpracovaných, přesně v souladu s tradicí značky Rosenthal, dává jedinečnému stylu Versace náležitě vyniknout. Společnost Rosenthal byla založena v roce 1879 v Selbu a za léta své existence se vyprofilovala ve výjimečnou a diverzifikovanou společnost, která je dnes jedním z hlavních světových tvůrců soudobého a inovativního designu ve stolování, interiéru domácnosti a oblasti dárků. Spolupráce Rosenthal s módním domem Versace se datuje od roku 1993. Exkluzivním prodejcem kolekcí Rosenthal meets Versace je Concept Store Potten & Pannen – Staněk, Újezd 25, Praha 1 a nově otevřený Airport Concept společnosti Potten & Pannen – Staněk na Terminálu 1 pražského letiště v Ruzyni.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.