Sociální sítě
Nahoru

Kombinace dokonalosti za 7 miliónů od Girard-Perregaux

Poslední vydání magazínu Top Class, které se objevilo v kamenných novinových stáncích minulý týden, potěší informací o možností objednání některých unikátních exemplářů z manufaktury Girard-Perregaux v pražském butiku. Ten zaperlil již několikrát, a to když se mu podařilo pro české obdivovatele přivézt sadu dokonalých rarit sekce Haute Horlogerie, případně když svému VIP zákazníkovi zajistil hodinky s dvouosým tourbillonem! Nově dokáže nabídnout model z limitované edice 33 kusů a s cenovkou 7 030 000 Kč.Už je tomu celých 220 let, co se začala psát historie malé hodinářské manufaktury, která svými počiny ihned vstoupila mezi hrstku vyvolených. O její exklusivitě, jenž trvá do dnešních dnů, svědčí i velmi malá produkce vysoce komplikovaných hodinek. Vyobrazený model z růžového 18kt zlata vychází z kolekce pouhých 33 kusů, které pro celý svět vznikly. Jedná se o speciální model, který vychází z kousku vzniknuvšího na památku Enza Ferrari. Přední část zdobí tedy ukazatele funkcí věčného kalendáře, tedy jméno dne, datum, měsíc spojený s informací o pořadí roku ve čtyřletém cyklu a indikátor fáze Měsíce, ten doplňuje ručka 24hodinového cyklu a trojice ruček chronografu. Při otočení hodinek se pod safírovým sklíčkem vyjeví ikonická trojice zlatých mostů, které drží pérovník, ručky a minutový tourbillon!  

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.