Sociální sítě
Nahoru

Křišťálové umění Baccarat

Baccarat – řemeslné mistrovství, prestiž, elegantní design, emoce, luxus, hra světel v odlescích pravého křišťálu. Za téměř tři staletí existence se značka stala legendou, pravým reprezentantem pověstného francouzského art de vivre, umění žít. Každoročně představuje dvě nové kolekce se stolním nádobím, interiérovými dekoracemi, lustry, osvětlením a šperky. Vedle klasických tvarů a linií nechybí ani limitované edice plné hravé fantazie. Každý kousek je vyroben ručně, výhradně z prvotřídního křišťálu s vysokým obsahem olova, díky použití unikání technologie dokonce v několika nádherných barevných odstínech.

Baccarat po světě provozuje 39 vlastních butiků a do dalších 19 dodává své produkty. Od června letošního roku je otevřen prodejní showroom s uměním Baccarat také v Praze, v Obecním domě, přímo v centru metropole. Součástí nabídky jsou například proslulé lustry z černého křišťálu nebo ikonické sklenice řady Harcourt, které Baccarat vyrábí od roku 1847. A také nadstandardní servisní služby pro nejnáročnější klientelu, včetně lustrů zhotovených na míru, úpravu dekorování výrobků podle přání či možnost opatřit je iniciálami, věnováním nebo logem podniku. Výhradním distributorem a prodejcem produktů Baccarat v České republice je Crystal Heritage s.r.o. www.crystalheritage.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.