Sociální sítě
Nahoru

Vertu na Pražském hradě

Letošní rok opět znamenal pro luxusní značku mobilních telefonů Vertu představení mnoha novinek. Největší z nich se stal nedávno uvedený dotykový telefon Constellation. Mezinárodní launch proběhl na konci října v Miláně, ale ani Praha nezůstala pozadu. Pro představení nového modelu byl zvolen velmi okázalý prostor – Rothmayerův sál na Pražském hradě.

Rothmayerův sál byl dokončen architektem Ottem Rothmayerem ve druhé polovině 20. století. Atmosféra sálu působí nadčasovou krásou a úctyhodností. Dominantou je socha T. G. Masaryka z dílny Jana Štursy. Tento sál navštívili například Dalajláma, britská královna nebo japonský císař. Rothmayer pochopil, že krása celku je skrytá v detailech. Stejně je tomu u telefonů Vertu.

Exkluzivní události prezentace nového telefonu Vertu se zúčastnili pouze VIP zákazníci pražského monobrandového butiku. Pestrým programem provázela moderátorka Iva Kubelková. Akce se zúčastnil obchodní manažer Vertu pro střední a východní Evropu Gordon Watson, který osobně pohovořil o službách Vertu a novém telefonu. Zákazníci měli možnost ochutnat lahodné šampaňské značky Maison Henriot, jehož degustaci vedl nejlepší český Sommeliér Vít Hepnar. Pro ty, kteří se chtěli dozvědět více o službě Concierge z úst odborníka byla k dispozici pro zodpovězení dotazů k dané službě manažerka Concierge pro střední a východní Evropu. Ukázku nových dotykových telefonů provázel umělecký přednes houslového virtuose Pavla Šporcla.

Magický prostor Rothmayerova sálu Pražského hradu je jedním z míst, která nejsou veřejnosti běžně přístupná – přesně takovým místem, jehož prostory a výhody umí unikátní služby Vertu svým zákazníkům nabídnout v podstatě každý den.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.