Sociální sítě
Nahoru

Vonný klenot od Cartier

Luxusní parfém vůně Cartier Baiser Volé má novou neodolatelnou podobu. „Ukradený polibek“ je ve formě drahocenného extraktu velikosti 30ml jedním z nejluxusnějších produktů značky.  Jeho vůně se výrazně liší od Eau de Parfum, i když vychází ze stejných, ale méně koncentrovaných ingrediencí.Vůně je kontrastem mezi lehkostí polibku a odvahou ho ukrást. Především jde o vůni pro ženy, které milují květiny. Baiser Volé je důkazem bohaté fantazie parfémářky Mathilde Laurent. Jejím úkolem bylo najít centrální nótu vůně pro „klenotníka králů a krále klenotníků“, jak Cartiera nazval anglický král Eduard VII. Vybrala proto královskou květinu, lilii, která je symbolem čistoty a znakem francouzských králů. Je vznešená a záhadná. Je to květina s opojnou aurou vášně, které muži podlehnou. Dá se říci, že Baiser Volé je stvořena především pro muže. Lilie se samozřejmě ve vůních objevuje často, nyní je ale interpretovaná zcela novým způsobem, protože Cartier je mistrem inovací.

Lilie je středobodem kompozice a na rozdíl od jiných parfémů je nyní poprvé použita celá od okvětních lístků až po stonek. Ucítíte práškovou smyslnost pestíku, vášeň okvětních lístků a svěžest čerstvě nařezaných listů.

Možná znáte příběh Venuše, která lilii záviděla její bělost a krásu, a aby ji zošklivila, tak jí přisoudila nadměrně velký pestík. Místo toho, aby se to podepsalo na jejím vzhledu, se lilie stala ještě více smyslnou a sexy květinou s opojnou aurou vášně, které všichni muži bez zábran podlehnou.

Luxusní esenci ukrývá nadčasová lahvička připomínající dámskou pudřenku.

Cena 4 390 Kč za exrakt 30 ml

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.