Sociální sítě
Nahoru

Nové Porsche 911 standardně na pneumatikách Goodyear Eagle F1 Assymetric 2

Společnost Goodyear oznámila, že si automobilka Porsche zvolila pneumatiku Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 jako originální obutí na populární 19“ palcová kola svého Porsche 911 Carrera 2. Zákazník tak dostane svůj nový sportovní vůz na kolech 235/40 ZR 19 (vpředu) a 285/35 ZR 19 (vzadu) s pneumatikami Goodyear Eagle F1 Assymetric. Tato pneumatika nedávno získala nejlepší hodnocení v britském magazínu Auto Express.

Volba pneumatik u automobilů jako je Porsche 911 patří mezi velmi důležitá rozhodnutí. Kombinace vzadu umístěného motoru a zadní poháněné nápravy zaručuje automobilu vynikající trakci. Současně však klade vysoké nároky na zadní pneumatiky, které musí zvládnout přenést výkon 350 koňských sil na vozovku a zajistit tak co nejlepší jízdní výkon automobilu. Pneumatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 svými mimořádnými výkonnostními parametry a prvotřídní reputací tyto požadavky perfektně splňuje.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.