Sociální sítě
Nahoru

Pražský butik Audemars Piguet přivezl novinky

Na královskou adresu, tedy do Pařížské ulice, právě dorazily hodinky z kolekce Millenary. Ta je charakteristická svým oválným tvarem pouzdra. Model s označením 4101 zaujme výraznými římskými číslicemi a mimostředným designem číselníku. Propracovaný design nabízí neobvyklý trojrozměrný vzhled a atypickou architekturu. Hodinky Millenary 4101 jsou navrženy pro muže, kteří najdou svou cestu v čase s ohledem na současné trendy. Model se vyrábí ve dvou variantách – v oceli a růžovém zlatě.Vnitřní život hodinek, které získaly cenu publika na letošní Grand Prix d’ Horlogerie 2011, lze sledovat přes číselník i zadní stranu pouzdra. Tato technická vyspělost samozřejmě není na úkor estetiky – model 4101 klade stejný důraz na vnitřní i vnější podobu hodinek. Automatický mechanismus má 60ihodinovou rezervu nátahu a skládá se z 253 komponentů. Hodinky mají zvýšenou odolnost proti nárazům.

Hodinky jsou skládané a zdobené ručně. Model z růžového zlata (809 000 Kč) má stříbřený a antracitový číselník. Ocelová varianta hodinek  (491 000 Kč) má černý a antracitový číselník, zdobený číslicemi z růžového zlata.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.