Sociální sítě
Nahoru

Smyslné zlato Roberto Cavalli

„Když vytvářím návrh, představuji si ženu: je pozitivní, veselá, radostná

a sebevědomá, vyzařuje z ní kouzlo osobnosti, svůj osud drží pevně v rukou.

Miluji ženy, které jsou nezávislé a volné, neústupné a tvrdohlavé.

Silná osobnost je pro mne tou nejsvůdnější věcí.“

Roberto Cavalli

Kolekce vůní Roberto Cavalli se inspirovala dokonalými křivkami smyslné ženy. Masivní sklo flakonu evokuje intenzitu a sílu charakteru samotné vůně. Flakon je korunován zlatým uzávěrem ve tvaru pečeti Roberto Cavalli a zdoben stuhou s tygřím vzorem, který odkazuje na typický motiv Roberto Cavalli. Tato květinovo-jantarová vůně Roberto Cavalli je energická a radostná, její horní nóty jsou prozářeny růžovým pepřem, který vyjadřuje skutečnou sílu osobnosti. Tato pulzující a smyslná vůně vás potěší a okouzlí již při prvním setkání. V srdci vůně se ukrývá vznešený květ pomerančovníku, jehož barvu si propůjčila i sama vůně. Vůně Roberto Cavalli zanechává dokonalou ženskost a nenechá nikoho netečným.

Smyslný a podmanivý základu z tonka bobů zanechává svůdný dotek na pokožce… opravdu návykový.

Flakon je ukryt ve zlatém balení, které se třpytí nádhernými odlesky. Osobitý podpis Roberto Cavalli je vyobrazen na její přední straně. Krabička představuje šaty přepásané tyrkysovým páskem – tato barva je charakteristická pro módní dům ve Florencii již po více než 40 let.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.