Sociální sítě
Nahoru

Zrcadlení osobnosti v moderním a originálním designu

Chcete mít doma či ve své kanceláři jedinečný obraz v moderním a originálním designu, který navíc vypovídá o Vás samých? Není nic snazšího. Společnost Genomac dala vzniknout Genoportrétu, který je inspirován DNA a slučuje vysokou úroveň vědeckého bádání a moderní design dvacátého prvního století. DNA je pro grafické zpracování zobrazena ve formátu unikátního dvojrozměrného čárového kódu, který je přenesen do podoby obrazu na kvalitním plátně se speciální povrchovou úpravou. Genoportrét může znázorňovat nejen vlastní DNA, ale i různé kombinace, například sourozenců, partnerů nebo rodiny. Navíc barevnost kódu si může každý zvolit dle vlastního vkusu. I velikost obrazu lze dispozičně přizpůsobit velikosti místa umístění. Originální obraz Genoportrét lze využít jako vhodný dárek k významným událostem, jako jsou například výročí svatby, promoce nebo pracovní úspěchy. Jedná se o vysoce imagovou záležitost. Obdarovaný si může být jist, že se nesetká se stejným kusem.Informace pro zhotovení Genoportrétu se získávají analýzou slin, ze kterých jsou laboratorně přečteny specifické hodnoty. Ty jsou složitou metodou převedeny do formátu, který je následně barevně zakódován a ztvárněn do podoby originálního obrazu. Pokud si nejste jisti jakou variantu obrazu zvolit, můžete situaci vyřešit dárkovým poukazem, který věnujete svým přátelům, známým či příbuzným. Cena Genoportrétů je závislá na množství zobrazených DNA a velikosti obrazu a pohybuje se od 6 840 Kč do 23 490 Kč, přičemž doba vyhotovení je 6 až 10 týdnů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.