Sociální sítě
Nahoru

Lexus CT 200h dostal atraktivní sportovní verzi

Pro model Lexus CT 200h, první a zatím jediný plně hybridní prémiový kompaktní vůz na světě, byla připravena atraktivní verze F SPORT EDITION, nesoucí všechny charakteristické rysy verzí F SPORT značky Lexus. Úpravy se tedy dotýkají nejen agresivnějšího designu exteriéru a interiéru, ale přinášejí také funkční a dynamická vylepšení přispívající zejména k ještě vyšší aerodynamické výkonnosti a dokonalejším jízdním vlastnostem modelu CT 200h.

Lexus CT 200h ve verzi F SPORT EDITION obsahuje exkluzivně 17″ kola F SPORT z lehkých slitin (tmavá metalická povrchová úprava, černé čalounění stropu F SPORT, děrované sportovní pedály a opěrka nohy F SPORT, exkluzivní designové doplňky, LED potkávací světlomety, příčné vzpěry s tlumičem bočních sil, sedadla potažená látkou F SPORT, sportovní odpružením, volant obšitý perforovanou kůží s reliéfním logem F SPORT a voštinová maska chladiče F SPORT.

Model CT 200h F SPORT je možné objednávat již nyní u autorizovaných prodejců Lexus. První vozy budou pro předání zákazníkům připraveny od února 2012.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.