Sociální sítě
Nahoru

Švýcarské hodinky Epos k Mercedesu

Další kroky portálu iLuxus za nejlepšími produkty světa vedly tentokráte do stále se rozvíjejícího Kuala Lumpur. Místní nákupní centra Lot 10 či Pavilion, stejně jako obří výkladní skříně luxusu Starhill Gallery a nejslavnější Suria KLCC, totiž obchodní dům rozprostírající se pod mrakodrapy Petronas Twin Towers, totiž vždy dokážou překvapit. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Při návštěvě showroomu automobilky Mercedes-Benz, nacházejícího se v těsné blízkosti do nebes tyčících se dvojčat, nás zaujala opravdu speciální nabídka. Při koupi nového Mercedesu, respektive kousku z linie S-Class s novým motorem BlueDIRECT V6 či V8 a automatickou převodovkou 7G-Tronic Plus, má nový majitel nárok na jedinečný dárek – skvostné náramkové hodinky Epos!Malajsie je pro švýcarský Epos velmi lukrativním trhem a ne náhodou místní zastoupení značky spolupracuje se slavnou automobilkou na nejprestižnějším golfovém turnaji okolí – MercedesTrophy Golf Challenge. Po dvou úspěšných ročnících participace bylo však potřeba vymyslet pro fanoušky značky a VIP hráče něco speciálního. Po limitované edici oblekových a další kolekci potápěčských hodinek dedikovaných Malajsii, se tak ke slovu dostal dravý drak, jehož rok právě přichází. A i my musíme uznat, že hodinky jsou opravdovým sběratelským kouskem, protože v historii společnosti, se od roku 1925 nic podobného neobjevilo.Limitovaná edice hodinek Epos Dragon (vycházející z reference 3390) spatřila světlo světa v pouhých 399 exemplářích. Každý její temný číselník zdobí ztvárněná podobizna draka, pod jehož zvlněným tělem pracuje mechanický strojek ETA 2892-A2 s automatickým nátahem. To je koneckonců patrné i skrze transparentní dýnko ze safírového křišťálu, které odhaluje průhled na 4Hz setrvačku a tradičně dekorovaný rotor s firemním logem. Ocelové 41mm pouzdro pak drží na zápěstí černý kožený řemínek s jednoduchým prošíváním a trnovou sponou. Modely ze stejné edice lze pořídit na stránkách dovozce nebo v luxusním rodinném hodinářství Altman v Plzni, které se tyto krásné hodinky snaží pro české sběratele sehnat. V případě, že nepochodí nabízí se jediná možnost, tedy počkat do dubna, kdy bude Epos otevírat svůj mono-brand butik v obchodním centru Fahrenheit 88 v Kuala Lumpuru.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.