Sociální sítě
Nahoru

Zářivý důkaz lásky od Roberta Coina

Světoznámý klenotník Roberto Coin představil další unikát ze své dílny. Tentokrát vytvořil kolekci šperků k svátku sv. Valentýna, jimž samozřejmě vévodí srdce. A opět se jedná o pohyblivé diamanty (Rolling Diamonds) Cento s jedinečným výbrusem se sto fasetami.

Roberto Coin, rodilý Benátčan, má sídlo své firmy v italské Vicenze, po celém světě má ale více než tisíc luxusních butiků na prestižních adresách. Jeho americká pobočka sídlí na Páté Avenue. V říjnu 2011 oslavil také roční narozeniny svého butiku v pražské Pařížské ulici. Jeho šperky jsou vždy zcela originální a do posledního detailu dokonale propracované. Znímou se stala jeho kolekce Appassionata ve spojení bílého, žlutého a bílého zlata a diamantů. Tvorba této kolekce trvala přes dva roky a má zcela jedinečnou, patentovanou texturu a uzávěr. Stejně tak zaujala například kolekce Nemo s tématem až mýtické podvodní říše, kdy šperky mají podoby podmořských tvorů a každý článek jejich těla je pohyblivý.

Pohyblivé srdce od Roberta Coina tak rozšíří řadu dosavadních skvostů a rozhodně bude nejzářivějším důkazem lásky. Pořídit se dá v Roberto Coin Boutique v Praze, Pařížské 1.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.