Sociální sítě
Nahoru

Darovat život – levný luxus nevyčíslitelné hodnoty

Už 12. pokračování má letos tradice benefičních koncertů Kapka naděje. Stejně jako v předchozích letech na něm vystoupí řada známých osobností a bude v přímém přenosu přenášen 11. února od 21 hodin Českou televizí a Českým rozhlasem – Radiožurnál.

Popové hvězdy na jednom z minulých koncertů pro Kapku naděje

Popové hvězdy na jednom z minulých koncertů pro Kapku naděje

A taktéž stejně jako v minulých ročnících bude mít i letos veřejnost možnost věnovat finanční prostředky Nadačnímu fondu Kapka naděje, a to prostřednictvím DMS zpráv (dárcovských SMS).  Jednorázová DMS se posílá jako SMS ve tvaru „DMS KAPKANADEJE“ na telefonní číslo 87 777. Cena je 30 Kč, fond z toho obdrží 27 Kč. Novinkou je možnost nikoli jednorázové, ale roční podpory. K ní je potřeba odeslat SMS ve tvaru „DMS ROK KAPKANADEJE“ na číslo 87 777. Každý měsíc vám poté bude automaticky odečtena  částka 30 Kč. Kapka naděje je Nadační fond pro pomoc nemocným dětem zvláště s poruchou krvetvorby, nádorovým onemocnění a pro děti, jejichž onemocnění vyžaduje transplantaci kostní dřeně. Více o Nadačním fondu i o samotné akci najdete na www.darcovskasms.cz

Benefiční koncert pro Kapku naděje

Benefiční koncert pro Kapku naděje

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.