Sociální sítě
Nahoru

Etalon Clocks: měřítko nejvyšší úrovně

Tuzemské hodinářství si získává stále větší a zaslouženou pozornost. Po boku malých nezávislých hodinářských dílen, ve kterých vznikají na zakázku vyráběné náramkové hodinky, se v Čechách objevila i společnost pracující na hodinách kyvadlových. Ryze český projekt Etalon Clocks tak může představit exkluzivní Hodiny, které si to velké „Há“ bezesporu zaslouží.´ 

Hodinářští nadšenci určitě ocení, jak harmonicky působí vybraná ušlechtilá dřeva dvoumetrové skříně jako rám technicky dokonalému stroji. Ten má parametry špičkového historického sekundéru. Tvůrci hodin vyšli navíc vstříc dnešnímu zákazníkovi a nechali hodinovou i minutovou ručku otáčet se na společné ose. Toto civilnější pojetí ukazatele naopak schválně narušili zviditelněním krokového ústrojí. Krátkoramenný Grahamův krok proti všem zvyklostem umístili dolů pod číselník a ještě „vzhůru nohama“. Značka Etalon Clocks rozhodně nezahlcuje uživatele časoměrnými údaji. Limitovaná série dvanácti individualizovaných kusů zobrazuje prosté hodiny, minuty a sekundy. Jen jako bonus přidává ukazatel měsíčních fází a v souladu s ním prodlouženou dobu chodu jeden měsíc.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.