Sociální sítě
Nahoru

Víno s příchutí hard rocku a AC/DC

Jeden z nejuznávanějších britských obchodníků s vínem, Berry Brothers and Rudd, se kterým spolupracuje například veličina na poli luxusních telefonů Vertu, se určitě nepřestává divit. Anglická společnost Laithwaites Wine se totiž rozhodla uvést na trh víno, které skládá poklonu jedné z největších rockových legend! Australští AC/DC brázdící svět už od roku 1973 se tak objeví na etiketách vín, která vznikají pod patronátem australské vinařské společnosti Warburn Estate z Nového Jižního Walesu.

Jména delikátních vín, jako například Back in Black Shiraz 2011 – Barossa nebo Hells Bells Sauvignon Blanc 2011 – Marlborough vycházejí svými jmény z nejlepších desek této legendy, která si zahrála před několika lety i v Čechách. Dá se však předpokládat, že se láhve The Wine AC/DC, s cenovkou pouhých deset liber za láhev, stanou spíše sběratelskými trofejemi pro fanoušky, nežli pro tradiční sommeliéry. Víno však rozhodně stojí za poptání. Kdo by koneckonců nechtěl mít ve sbírce láhev s toliko ďábelskou etiketou.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.